Alles is verbonden

Er is nu een tijdperk aangebroken, dat niet alleen mensen verbonden zijn aan het internet, maar ook steeds meer dingen. Zoals, auto’s, machines, huishoudelijke apparaten en zelfs dieren. Om dit alles te kunnen laten communiceren wordt er gebruik gemaakt van sensoren en verschillende communicatiemiddelen. Zodra “dingen” online zijn kan er realtime gegevens/data doorgegeven worden. Met deze nieuwe informatie krijgt het bedrijf meer inzicht in het huidige proces. Daarnaast kan deze nieuwe informatie leiden tot nieuwe business- en verdienmodellen.

De Impact IoT Solutions kan uw bedrijf ook ondersteunen in het realiseren van bedrijfsspecifieke toepassingen. Vaak is de ICT afdeling druk met eigen ontwikkelingen. Voor een aantal bedrijven zijn we namelijk een toegewijde R&D partner.

Wat en voor wie ontwikkelen wij?

Voor onder andere de agrarische sector, maak- en logistieke bedrijven en de overheid. Voor verschillende klanten zijn er toepassingen ontwikkeld. De bodemvochtsensor, waterhoogte sensor, temperatuursensor en legionella detectie. Wij voorzien sensoren van communicatie, zodat gegevens automatisch via het internet worden doorgegeven. De klant bepaalt zelf hoe hij de gegevens wil ontvangen, in zijn eigen ERP-systeem of getoond op een tablet of smartphone.

Voor veel klanten maken we hun producten slimmer door ze te verbinden met het internet. Hierdoor krijgen deze bedrijven veel meer inzicht op hun proces waardoor ze deze kunnen verbeteren. Bij afwijkingen genereren we een alarm waardoor preventief wordt opgetreden. Voorbeelden hiervan zijn slijtages, temperatuur afwijkingen en onverwachte verplaatsingen van producten. Als gevolg van de afgelopen droge jaren wil o.a. de agrariër veel meer weten wat er in de grond gebeurt. Moet de beregening aan, hoe snel zakt het water door de grond en hoe diep staat het grondwater.

Wij kunnen dus van A t/m Z ontwikkelen, van sensor tot communicatie tot aan een portal/applicatie. Er zijn dus legio toepassingen en wij denken graag met u mee.

Internet of Things

Verschillende communicatie technologieën:
 • Lora KPN en Lora prive
 • NB-IoT
 • Satelliet
 • LTE-M
 • M2M
 • 4G en 5G
 • RFID
 • Bluetooth
Durf als bedrijf groot te denken, want “Internet of Things” biedt oneindig veel mogelijkheden. Je hoeft hiermee niet alleen aan de slag. Wij helpen je graag om meer inzicht te geven en voordelen te zien.
 • Optimaliseren van processen maken het proces slimmer zodat je tijd en kosten kunt besparen
 • Innovatie mogelijkheden tot nieuwe verdienmodellen zodat je je positie kunt versterken
 • Klant verbetering Door het verkrijgen van nieuwe informatie/ data kun je de klant beter van dienst zijn.
‘Wij werken aan de nieuwste innovaties en technieken die direct toepasbaar zijn en perfect aansluiten op de wensen van nu’ ‘Pieter Hoenderken, Impact IoT Solutions’
IoT Kennis Workshops Aanvragen
Wilt u meer weten over IoT Wij bieden workshops aan Wij leggen graag uit wat Internet of Things is en wat het voor je bedrijf kan betekenen

Contact

Voor vragen omtrent IoT neem contact op met Impact IoT Solutions
Adres: Hanzestraat 15
7006 RH Doetinchem
Kvk: 77720423
Telefoon: 0314-216800
Naar boven
x
U kunt ons bereiken op:
0314-216800
Bellen via PC     -     Sluiten